Accesoriile pentru ținuta de ceremonie

Ținuta de ceremonie, cunoscută și ca black tie, este cea recomandată pentru evenimente precum nunți, gale sau petreceri care necesită acest dress code. Chiar dacă acest tip de ținută este cunoscut în rândul bărbaților, de multe ori alegerea accesoriilor ne poate pune în dificultate, mai ales când dorim să păstrăm o notă elegantă, ieșind în același timp în evidență.

accesorii tinuta de ceremonie
tinuta de ceremonie

Ce presupune ținuta de ceremonie?

Înainte de a discuta despre accesorii, dorim să reamintim pe scurt care sunt principalele piese vestimentare ale acestei ținute. Sacoul este cu siguranță piesa cea mai importantă deoarece este prima cu care interlocutorii au contact vizual. Vă recomandăm să alegeți un sacou de culoare negru sau albastru închis, cu revere. În ceea ce privește pantalonii, aceștia trebuie să fie din același material ca și sacoul, și de preferat să aibă aceeași culoare. Important de reținut este faptul că ținuta de ceremonie nu trebuie să includă pantaloni cu manșetă. Rămâneți la cei clasici și cu siguranță nu veți da greș. Când vine vorba de cămașă îți recomandăm ca aceasta să fie gândită pentru a fi purtată cu butoni, întrucât aceste accesorii aduc un plus de eleganță oricărei ținute. Pantofii trebuie să fie de culoare neagră, iar cu acest sfat încheiem prezentarea ținutei.

Accesorii potrivite pentru ținuta de ceremonie

Considerată un accesoriu clasic, batista albă este un must-have într-o ținută de ceremonie. În același timp domnii trebuie să poarte papion și nu cravată. Dorim să menționăm că anumite reguli ale ținutei black-tie sunt acum considerate opționale, precum purtarea de brâu sau de berete. 

Accesoriile masculine sunt diverse, așadar opțiunile nu se opresc aici. Regular.ro vă stă la dispoziție cu o varietate de pini de sacou și butoni astfel încât ținuta să fie unică. Nu doar că vă veți putea exprima personalitatea, dar veți aduce și un plus de rafinament outfit-ului ales. Încercați să alegeți accesorii cât mai elegante, care să completeze cu succes ținuta.

Dacă ești pasionat de accesorii masculine unice, Regular.ro îți stă la dispoziție cu numeroase modele deosebite, care te vor pune în valoare și îți vor oferi un plus de stil.