Ace de cravată – importanța acestora și modul în care le putem purta

Dacă accesorii precum pinii de sacou sau de guler sunt relativ noi introduse în ținutele domnilor, acele de cravată și-au păstrat un loc binemeritat de-a lungul anilor. Aceste accesorii clasice au importanța lor în alcătuirea unei ținute demne de un gentleman. Tocmai de aceea a venit timpul să aflăm de ce și cum se poartă aceste ace de cravată.

Importanța acelor de cravată

În primul rând, exact așa cum îi spune și numele, un ac de cravată este ideal pentru a o menține ferm așezată pe parcursul întregii zile. Indiferent că ești la un business meeting sau că iei prânzul, acest accesoriu te va ajuta să ai o imagine impecabilă și să nu riști să pătezi cravata. Mai mult de atât, aceste ace de cravată îți oferă eleganța de care ai nevoie pentru a impresiona. Un gentleman adevărat trebuie să aibă în garderobă sa o varietate de cravate, dar și numeroase accesorii pe care să le poată integra cu succes în ținutele sale, fie ele business sau pentru un eveniment special.

ac de cravata

 

Cum purtăm acele de cravată

Atunci când alegi un ac de cravată trebuie să ții în primul rând cont de lățimea acesteia. Un accesoriu bine ales ar trebui să fie mai scurt (aproximativ 70-80% din lățimea cravatei). Ca regulă generală, acele de cravată trebuie purtate între cel de-al treilea și cel de-al patrulea nasture din partea de sus a cămășii. Astfel nu doar că obții un efect vizual mai bun, dar este și cea mai bună variantă pentru ca acul să își mențină funcționalitatea. Acele de cravată trebuie poziționate orizontal. În plus, nu uitați că acestea nu trebuie prinse doar de cravată, ci și de cămașă. Cravata trebuie să arate natural, fără pliuri sau imperfecțiuni așadar asigură-te că acul de cravată stă în mod corespunzător pe aceasta.

Dacă îți dorești un ac de cravată poți descoperi oferta Regular.ro aici: :https://www.regular.ro/ Îți stăm la dispoziție cu o varitate de accesorii masculine, precum pinii de sacou, cei de guler sau butoni. Descoperă acum: https://www.regular.ro/