Cum alegem un costum bărbătesc

Atunci când alegem un costum bărbătesc este important să ținem cont de mai mulți factori pentru a ne asigura că acesta este corespunzător evenimentului la care vom participa, dar și că îndeplinește așteptările noastre din punct de vedere calitativ.

Cum alegem costumul perfect

Indiferent de evenimentul la care urmează să participați este important să alegeți o culoare neutră, care vă va asigura succesul din punct de vedere vestimentar. Vă recomandăm ca negru să rămână o variantă doar pentru ținutele de gală și să vă orientați spre nuanțe precum albastru sau gri pentru outfit-urile de zi.

Detalii precum imprimeul sau modelul pentru un costum bărbătesc se aleg și în funcție de personalitatea dumneavoastră. În cazul în care preferați costume unice ca și model, vă sugerăm să purtați o cămașă simplă, pentru a nu încărca ținuta. În ceea ce privește materialul, recomandăm să nu vă focusați pe materiale precum poliesterul și să alegeți variante mai calitative, așa cum sunt lâna sau cașmirul.

Avantajele accesoriilor Regular

Pe lângă alegerea costumului bărbătesc și accesoriile sunt la fel de importante deoarece ele completează ținuta și vă diferențiați indiferent de eveniment. Regular.ro vă stă la dispoziție cu o numeroase modele de accesorii masculine. Broșele de sacou sunt printre cele mai populare. Ele aduc un plus de personalitate oricărei ținute și pot fi purtate atât la un business meeting, cât și la un eveniment special. Aflați aici mai multe informații: https://www.regular.ro/brose-sacou/ O altă categorie apreciată de către domni este cea de broșe de guler. Acestea sunt accesorii masculine unice, care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui gentleman.
Din oferta noastră fac parte și butonii, care sunt apreciați pentru eleganța pe care o oferă oricărei ținute. Puteți descoperi întreaga ofertă de butoni de pe Regular.ro accesând următorul link: https://www.regular.ro/butoni-camasa/

Dacă doriți să alegeți accesorii masculine favorite, vă invităm pe https://www.regular.ro/, unde vă stau la dispoziție o varietate de modele.