Batista de buzunar – un accesoriu atemporal

Batista de buzunar este un accesoriu clasic, care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Chiar dacă de-a lungul timpului au mai apărut diverse alte accesorii care au reușit să atragă atenția domnilor, batisa rămâne necesară pentru a aduce un plus de rafinament ținutei tale.

batista de buzunar

Cum folosim batista 

De-a lungul istoriei batisa a fost purtată de cei din înalta societate, fiind un simbol al eleganței. Așadar nu este de mirare că și acum acest accesoriu este în general purtat în cadre formale, cu ocazia evenimentelor speciale. Pe lângă rolul său practic, batista de buzunar are un rol estetic, mai ales atunci o integrăm într-o ținută de ceremonie.

Cel mai important atunci când alegem batista este să ținem cont de mărimea acesteia. Un astfel de accesoriu ar trebui să varieze între 25×25 cm și 40×40 cm. Acestea sunt mărimile ideale și se recomandă a fi respectate pentru un aspect cât mai plăcut al ținutei.În cazul în care veți purta și cravată, puteți încerca să alegeți o culoare contrastantă pentru batistă, care în același timp să se asorteze cu restul ținutei.

Cum asortăm batista

Dacă doriți să vă personalizați ținuta, folosirea unei batiste de buzunar este alegerea ideală. Veți rămâne surprinși de diferența pe care o poate face acest accesoriu care a rămas la fel de apreciat pe parcursul timpului. Vă recomandăm să alegeți o batistă de buzunar într-o singură nuanță dacă este vorba despre un sacou elegant și una cu imprimeu dacă veți opta pentru un sacou sport. În plus, puteți încerca să purtați batista și dacă nu sunteți în cadrul unui eveniment formal.

Pe lângă batista de buzunar există și alte accesorii care se pot integra cu succes în ținutele domnilor, precum pinii de sacou, butonii sau broșele de guler. Pe Regular.ro găsiți o varietate de accesorii masculine unice, care vor completa cu succes ținutele dumneavoastră. 

batista de buzunar 2