Brățările masculine – accesorii în tendințe

bratarile masculine

Brățările masculine au devenit accesoriile momentului datorită versatilității lor. Indiferent că urmează să mergi la o întâlnire de afaceri sau pur și simplu te pregătești pentru o ieșire cu prietenii, brățara poate fi integrată cu succes în orice ținută. 

De cele mai multe ori domnii sunt obișnuiți să poarte doar ceasul și verigheta, fără a mai lua în considerare și alte variante. Adevărul este însă că accesoriile bine alese pot aduce un plus de personalitate ținutei tale. Brățările masculine din colecția Regular.ro sunt disponibile într-o varietate de modele, ce le oferă acestora șansa de a alege pe cea care se potrivește cel mai bine cu stilul vestimentar.

Iată instrucțiunile noastre de bază cu privire la modul de a purta o brățară fără a părea incomod:

  • Tratați brățările ca ceasurile de mână – acestea rămân pe piele, sub orice mânecă suficient de lungă pentru a le acoperi.
  • Țineți cât mai multe brățări subțiri de cordon pe aceeași încheietură, după cum doriți, dar nu căutați multiple brățări groase, din metal.
  • În mod similar, un ceas de mână arată în regulă cu brățările subțiri din cordon, dar nu cu un accesoriu gros din metal. 
  • O încheietură goală arată întotdeauna mai bine decât ambele încheieturi ocupate. Asortarea brățărilor pe fiecare încheietură este cu siguranță un nu, cu excepția cazului în care doriți să creați un efect vizual de acest tip.
  • Brățara trebuie să fie aleasă în funcție de ocazie. Pe Regular.ro veți putea găsi o gamă largă de astfel de accesorii. Din diverse materiale, cu sau fără simboluri, brățările noastre au avantajul de a se integra cu succes în orice ținută și de a oferi un plus de stil.

La fel ca orice set de „reguli” din modă, există excepții aici și vor exista tipi care să facă excepția ocazională să arate grozav. Dar, în cea mai mare parte, este recomandat să ținteți cont de aceste sfaturi care cu siguranță vă vor ajuta să aveți un look special.

Regular.ro vă stă la dispoziție cu o varietate de brățări pentru bărbați, care cu siguranță vor completa ținutele cu succes. Poți descoperi întreaga colecție accesând următorul link: https://www.regular.ro/bratari/