Accesorii Masculine Atemporale

accesorii masculine

Dacă ești un pasionat al modei știi deja că tendințele se schimbă anual și că în fiecare sezon apar noi articole vestimentare sau accesorii masculine care cuceresc publicul pentru o scurtă perioadă de timp. Chiar dacă uneori suntem atrași spre aceste trenduri, trebuie să recunoaștem că de cele mai multe ori căutăm produse atemporale, care să treacă proba trecerii timpului și care să se potrivească indiferent de sezon.

Propuneri de accesorii masculine atemporale

Regular.RO vine în ajutorul domnilor cu 7 propuneri de accesorii masculine clasice, a căror valoare nu se va deprecia de-a lungul timpului și care vor rezista cu succes în fața oricărei noi tendințe.

  1. Pinii de sacou – extrem de populari datorită modului elegant în care completează ținuta, pinii de sacou sunt acele accesorii masculine care nu ar trebui să lipsească din colecția ta. Pe Regular.ro vei găsi o varietate de modele din care îți poți alege favoritul. 
  2. Butonii – cu siguranță printre favoriții domnilor, butonii sunt accesorii masculine clasice, purtate de către un adevărat gentleman. Aceștia sunt disponibili în numeroase forme și culori, însă sfatul nostru este să alegeți o pereche versatilă, care se poate purta indiferent de eveniment. În același timp nu vă temeți să încercați accesorii unice, cu modele inedite, care vă pot aduce un plus de personalitate.
  3. Brățările – dacă pinii sau butonii se poartă doar în anumite cadre formale, brățările sunt acele accesorii masculine care pot fi integrate cu succes în orice ținută. Regular.ro a pregătit pentru tine o varietate de modele, ideale pentru orice stil vestimentar. Acestea sunt și una dintre cele mai apreciate idei de cadou de către domni.
  4. Ceasul – o ținută a unui adevărat gentleman nu poate fi completă fără un ceas. Dacă în trecut acesta avea strict rol practic, în prezent rolul său este mai mult unul estetic. Un ceas bine ales denotă putere, siguranță de sine și aduce un plus de eleganță oricărei ținute.
  5. Inele – chiar dacă inelele pot fi percepute inițial ca un accesoriu feminin, ele sunt purtate cu succes de către domni. Desigur, modelele sunt diferite, impunătoare, iar mărimea acestora este mai mare. Astfel, dacă sunteți în căutare de accesorii masculine noi, nu ezitați să achiziționați un inel unic.
  6. Cureaua – pantalonii nu ar avea același aspect dacă nu ar avea și o curea pe măsură. Rolul ei practic este evident, iar modul în care o asortăm cu întreaga ținută poate influența aspectul nostru. Vă recomandăm să alegeți curele de calitate, care să se integreze cu succes în orice ținută.
  7. Portofelul – privit ca o necesitate mai mult decât ca un accesoriu, portofelul se înscrie și el în rândul accesoriilor masculine atemporale. Desigur, forma sa s-a schimbat de-a lungul timpului, ținând cont de necesitățile fiecărei perioade. Un lucru este însă evident: orice domn are nevoie de un portofel de calitate, fără de care depozitarea cardurilor și a actelor ar fi mult mai dificilă.
Alege Regular.Ro pentru accesorii masculine unice

Dacă îți dorești accesorii masculine atemporale,  Regular îți stă la dispoziție cu o varietate de modele. Intră pe www.regular.ro și descoperă pini de sacou, broșe de guler, brățări sau butoni care te vor cuceri prin eleganța oferită ținutelor tale.