Accesorii masculine în tendințe

Accesorii masculine în tendințe

Noul an vine cu noi tendințe, însă trebuie să recunoaștem că sunt anumite accesorii masculine care rămân în trend indiferent de an sau de modul în care evoluează moda. În cazul în care ești în căutarea unor moduri noi în care îți poți upgrada ținuta, iată care sunt accesoriile care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta:

  • Broșe de sacou – orice eveniment special are nevoie de accesorii pe măsură. Astfel, dacă ești pasionat de obiecte originale, îți recomandăm broșele de sacou. Acestea nu doar că oferă oportunitatea de a-ți exprima personalitatea, dar te pot ajuta și să ieși în evidență. Pe regular.ro te poți bucura de o varietate de broșe de sacou ce te vor cuceri cu siguranță prin unicitatea lor. 
  • Broșe de guler – în cazul în care preferi accesorii masculine diferite, îți recomandăm broșele de guler. Extrem de apreciate de către domni, acestea sunt ideale pentru o seară de gală sau pentru a aduce un plus de originalitate ținutei tale. Descoperă broșa favorită pe regular.ro!
  • Butoni camasa– aceste accesorii masculine sunt extrem de populare pentru gentlemeni datorită eleganței oferite. Astfel, este de la sine înțeles de ce și în 2020 butonii rămân în topul accesoriilor preferate pentru domni. Te invităm pe regular.ro pentru a descoperi toatele modelele noastre și să îl alegi pe cel potrivit stilului tău.

Curios să aflii mai multe detalii despre acestea? Regular.ro îți stă la dispoziție cu numeroase modele deosebite, care te vor pune în valoare și îți vor oferi un plus de stil

Înapoi la blog