Accesorii perfecte pentru cununia civilă

Accesorii perfecte pentru cununia civilă

Dacă urmează să te căsătorești civil și ești în toiul pregătirilor, atunci nu ar trebui să treci cu vederea accesorizarea ținutei. Aici nu ne referim doar la cravate sau papioane, ci și la accesorii masculine speciale, care aduc un plus de eleganță: broșe de sacou, pini de sacou, broșe de guler sau butoni. Accesoriile pentru cununia civilă devin astfel un punct de atracție și completează în mod ideal ținuta alesă.

Broșele de sacou – extrem de apreciate de către domni, broșele de sacou au devenit populare în ultimii ani datorită prestanței oferite. Ce accesoriu masculin poate fi mai potrivit pentru o cununie civilă decât o broșă prin intermediul căreia să îți exprimi personalitatea? Nu îți rămâne decât să găsești acel accesoriu potrivit stilului tău din varietatea de modele disponibile. Îți reamintim că broșele de sacou se poartă în general pe partea stângă, efectul vizual fiind unul memorabil.

Broșele de guler – mai puțin cunoscute, dar extrem de eficiente atunci când vine vorba de accesorizarea pentru cununia civilă, broșele de guler sunt cu adevărat niște accesorii masculine originale. Alege o camașă pe măsură, care să completeze perfect întreaga ținută și te vei bucura de o zi de neuitat din toate punctele de vedere. Pe regular.ro ai la dispoziție numeroase modele de broșe de guler, care cu siguranță vor fi pe placul tău!

Butonii – clasicii butoni rămân un must-have în ținuta domnilor care doresc să poarte accesoriile perfecte pentru cununia civilă. Pentru o ținută remarcabilă vă recomandăm să încercați o pereche de butoni atipică, într-o formă unică sau cu un model ce vă reprezintă!

Indiferent de stilul favorit, te asigurăm că pe regular.ro vei găsi acele accesorii masculine perfecte pentru tine.

Înapoi la blog