Broșa pentru sacou: accesoriul masculin de care ai nevoie

Broșa pentru sacou: accesoriul masculin de care ai nevoie

Istoria broșei  începe acum sute de ani, acest accesoriu fiind folosit de-a lungul timpului de către nobili și artistocrați pentru a-și arăta statutul și pentru a ieși în evidență prin accesorii unice. Anii au trecut, moda a evoluat, dar broșa pentru sacou a rămas un accesoriu popular, acum fiind asociată atât în ținutele business, cât și în cele elegante.

 

Broșa pentru sacou se poartă cu 10-15 cm mai jos de umăr, pe partea stângă. Se așează în general pe reverul hainei însă se pot găsi și alte metode creative de a o purta, asta în funcție și de evenimentul la care participați. Acest accesoriu masculin are o mulțime de avantaje pentru purtător:

  1. Este versatilă – broșa poată fi purtată într-o varietate de situații, astfel că investiția făcută este una de lungă durată. Pe lângă faptul că poți folosi acest accesoriu masculin în mai multe situații, el poate fi combinat și cu cravate, butoni sau ace de cravată.
  2. Varietatea de modele – REGULAR vă stă la dispoziție cu numeroase modele, de la cele clasice până la produse inedite, care cu siguranță vor ieși în evidență. Aurii, argintii sau de bronz, broșele de sacou reprezintă alegerea perfectă.
  3. Raportul calitate/preț – o broșă frumoasă nu este neapărat și una scumpă. De cele mai multe ori alegerea se face după personalitatea și preferințele purtătorului, prețul fiind unul avantajos.
  4. Modalitatea perfectă de a îți ilustra pasiunile – sunteți pasionat de muzică sau călătorii? Aveți o afinitate pentru o anumită perioadă istorică? Broșa pentru sacou reprezintă una dintre cele mai eficiente metode prin care vă puteți exprima personalitatea.
  5. Oferă un plus de încredere – un accesoriu masculin bine ales influențează întreaga ținută așa că nu uita să adaugi costumului tău și o broșă pe măsură, care îți va da un plus de încredere în orice acțiune îți propui.

Acestea fiind spuse, nu ezitați să folosiți broșa de sacou în cât mai multe combinații, rezultatul fiind unul spectaculos. Indiferent că urmează să aveți o întâlnire de afaceri sau participați la un eveniment special, broșa poate reprezenta cheia spre o ținută perfectă.

Dacă sunteți pasionat de accesorii masculine sau pur și simplu doriți să încercați ceva nou, vă invităm să descoperiți colecția de broșe de sacou REGULAR accesând următorul link: https://www.regular.ro/brose-sacou/

 

Înapoi la blog