Costumul de mire – accesoriile ideale

Costumul de mire – accesoriile ideale

Când vine vorba de accesoriile pentru costumul de mire, de cele mai multe ori ne vin în minte cele clasice: o batistă elegantă, pantofi asortați sau un papion care să completeze look-ul. Chiar dacă aceste elemente sunt importante pentru un outfit complet, există o serie de accesorii care nu doar că aduc un plus de originalitate, dar te pot ajuta să îți exprimi personalitatea într-un mod unic.

 

  1. Broșele de sacou – extrem de apreciate pentru versatilitatea oferită vestimentației masculine, broșele de sacou se pot integra cu succes în ținuta unui mire. Mai mult, acestea au devenit accesorii indispensabile pentru un gentleman modern. Astfel, dacă îți dorești un plus de unicitate în cea mai importantă zi a vieții tale, te sfătuim să apelezi cu încredere la broșele de sacou. Regular îți stă la dispoziție cu o varietate de modele, pe diverse teme, tocmai pentru ca tu să găsești accesoriul potrivit stilului tău!

 

  1. Broșele de guler – ce-ai spune dacă ai renunța la clasicele accesorii pentru costumul de mire și ai alege unele originale, cum sunt broșele de guler? Numeroasele modele disponibile pe regular.ro îți vor pune creativitatea la încercare și îți vor permite să ai exact look-ul pe care ți-l dorești pentru nunta ta. În plus, toate aceste accesorii pot fi repurtate și în cadrul altor evenimente sau chiar și în ținutele de zi cu zi, acesta fiind încă un beneficiu al accesoriilor Regular.

  1. Butoni cămașă – un costum de mire nu poate fi complet fără butoni, aceste accesorii masculine apreciate pentru eleganța adusă oricărei ținute. Descoperă perechea potrivită personalității tale și pregătește-te să impresionezi printr-un look gândit până la cele mai mici detalii! Te așteptăm pe regular.ro pentru a alege modelul preferat!

 

  1. Ace de cravată – pentru domnii care își doresc un costum de mire clasic, acul de cravată este o alegere perfectă. Un astfel de accesoriu oferă prestanță și îți oferă oportunitatea de a-ți completa ținuta într-un mod elegant. Poți descoperi selecția Regular pentru ace de cravată aici: https://www.regular.ro/ace-cravata/

 

 

Acestea sunt cele mai originale accesorii masculine ce nu ar trebui să lipsească din ținuta unui mire. Îți recomandăm să le alegi pe cele potrivite stilului tău și să te bucuri de cea mai frumoasă zi a vieții tale cu un outfit pe măsură!

Înapoi la blog