Cravată sau papion – alege accesoriul potrivit

Cravată sau papion – alege accesoriul potrivit

Cravată sau papion? Aceasta este întrebarea care vine în mintea oricărui gentleman atunci când își pregătește ținuta. Alegerea accesoriilor masculine trebuie realizată în funcție de evenimentul la care vom participa, așadar haideți să descoperim împreună principalele recomandări în ceea ce privește cravata și papionul.

Cravata – un accesoriu versatil, ideal atât pentru evenimentele business, cât și cele mai puțin formale. Vă veți putea bucura de o diversitate de modele atât în magazinele fizice, cât și online, luând în considerare că este unul dintre cele mai apreciate accesorii masculine.

Cravata poate fi purtată într-o varietate de situații, însă cel mai important de reținut este că aceasta ar trebui să realizeze un contrast elegant cu costumul purtat. Astfel, dacă preferați un costum atipic, în culori puternice, cravata ar trebui să aibă un model cât mai simplu. Dacă sunteți în situația în care aveți un costum clasic, elegant, atunci puteți opta și pentru un accesoriu mai complex ca și model.

O cravată nu poate fi completă fără un ac de cravată, un accesoriu pe care orice gentleman adevărat ar trebui să îl aibă. Regular vă stă la dispoziție cu ace de cravată, pini de sacou și butoni, totul pentru ca ținuta dumneavoastră să fie perfectă indiferent de ocazie.

Papionul este cu siguranță un simbol al eleganței, care poate fi purtat doar în anumite ocazii speciale, precum nunțile, evenimentele de gală sau concertele de operă. Papionul îți permite să dai liber creativității, dar în același timp trebuie să acorzi atenția necesară pentru ca ținuta să rămână elegantă.

Un papion poate completa perfect ținuta unui gentleman și cu un pin de sacou, atât timp cât acestea se complimentează și nu încarcă excesiv costumul. Descoperă întreaga colecție de pinuri de sacou Regular aici: https://www.regular.ro/brose-sacou/

Indiferent dacă preferi cravata sau papionul, important este să acorzi atenția meritată accesoriilor purtate astfel încât ținutele tale să fie adevărate etaloane de eleganță și stil.

Înapoi la blog