Cum alegem perechea perfectă de butoni

Cum alegem perechea perfectă de butoni

Butonii sunt cu siguranță accesoriile favorite ale domnilor. Având în vedere varietatea de modele existente, uneori poate fi dificil să alegem perechea potrivită de butoni. Această decizie depinde desigur de evenimentul la care urmează să participați. Ca și în cazul articolelor vestimentare, cadrul în care veți purta aceste accesorii influențează alegerea lor.

Butoni pentru ținutele casual, de zi – pentru o ținută relaxată, ce poate fi purtată cu succes pe timpul zilei, butonii metalici sau cei din material textil se pretează în mod armonios. Vă reamintim că și în cazul outfit-ului de zi, butonii ar trebui să fie asortați cromatic cu ce mai închisă culoare din ținută. Pe Regular.ro găsiți numeroasele modele de accesorii masculine care cu certitudine vor fi pe placul dumneavoastră.

Butoni pentru ținutele de business – atunci când vorbim de ținute business, este important să acordăm  atenția necesară detaliilor. De cele mai multe ori ele fac diferența și aduc un plus de imagine în fața partenerilor de afaceri. În mod clar, o pereche de butoni atent aleasă poate influența procesul de finalizare al unui business. Optați pentru butoni cu un design simplu, elegant, care să nu aibă modele extravagante. În plus, în cazul în care aveți o cămașă colorată, butonii ar trebui să fie în aceeași paletă cromatică.

Butoni pentru ținutele de ocazie – în cazul ținutelor de ocazie, butonii devin accesorii necesare. Vă recomandăm să încercați butoni care să iasă în evidență, cu forme mai complexe și prin intemerdiul cărora să vă exprimați personalitatea. Ținutele de ocazie au un rafinament special ce poate fi definit prin alegerea corectă a accesoriilor.

Butoni pentru ținute de gală – aceștia se aleg în general în funcție de croiul costumului. Vă recomandăm să optați pentru butoni rectangulari, în culori neutre, însă și alegerea unor accesorii cu blazon poate fi una potrivită.

Butoni pentru ținutele de ceremonie – un smoking are nevoie de butoni pe măsură, eleganți, care să vină în completarea unei ținute unice. Modelele originale sunt apreciate în cadrul acestor evenimente, așa că nu ezitați să vă puneți creativitatea la încercare, păstrând în același timp normale impuse de codul vestimentar.

Dacă sunteți pasionat de modă sau pur și simplu doriți să încercați aceste accesorii masculine elegante, Regular.ro vă stă la dispoziție cu o varietate de modele care vă vor asigura o apariție remarcabilă.

Înapoi la blog