Cum purtăm butonii pentru cămașă

Cum purtăm butonii pentru cămașă

Atunci când alegem butonii pentru cămașă trebuie să ținem cont de mai multe variabile. Tipul de eveniment este cu siguranță cel mai important aspect, însă nu trebuie să neglijăm și cămașa pe care o purtăm sau de alte accesorii pe care le purtăm în acel moment.

Istoria butonilor

Povestea butonilor începe acum sute de ani, atunci când bărbații foloseau bucăți de material pentru a lega mânecile cămășilor. Pe parcursul istoriei regii au fost cei care au transformat aceste simple artificii vestimentare în bijuterii. Butonii pentru cămașă deveneau astfel etalone de eleganță și erau purtate de aristocrați. Chiar dacă de-a lungul timpului naturii s-au impus ca și cantitate, butonii au rămas accesorii iubite de către gentlemeni și apreciate pentru plusul de stil adus oricărei ținute. În prezent există o varietate de culori și modele, astfel că uneori ne este greu să ne decidem asupra perechii de butoni ideală pentru noi.

 

Cum purtăm butonii pentru cămașă

Butonii se poartă întotdeauna în funcție de eveniment. Dacă alegeți să vă accesorizați ținuta în cadrul unei gale puteți opta pentru o pereche spectaculoasă, în timp ce o întâlnire de business necesită butoni clasici, care să se asorteze cu ținuta. În plus, este recomandat ca butonii să poată fi văzuți, însă fără a deschide nasturii sacoului. Aceste accesorii masculine sunt special gândite pentru a evidenția în mod subtil eleganța bărbatului. Alege cu atenție ceea ce vei purta și îndrăznește să îți accesorizezi ținuta cu butoni, o alegere cu care nu poți da greș.

Dacă ești adeptul accesoriilor masculine, te așteptăm pe regular.ro unde vei descoperi o varietate de butoni. Nonconformiști sau clasici, aceștia sunt perfecți pentru evenimentele speciale din viața ta. Găsește perechea favorită și fii pregătit pentru a impresiona cu noile accesorii!

Înapoi la blog