Idei de cadouri pentru bărbații cu stil

Idei de cadouri pentru bărbații cu stil

Căutarea cadoului perfect poate fi o sarcină pe cât de plăcută, pe atât de complicată, mai ales atunci când sărbătoritul este o persoană apropiată nouă și dorim să impresionăm prin alegerea facută.  REGULAR vine în ajutorul dumneavoastră cu o serie de idei de cadouri care cu siguranță nu vor da greș:

 

  1. Un portofel sau un portcard de piele – o alegere clasică, dar întotdeauna bine primită. Cu siguranță un gentleman are nevoie de un accesoriu pentru a-și ține actele, cardurile sau cărțile de vizită. Vă recomandăm să optați pentru un portofel de piele deoarece acestea își păstrează mai mult aspectul și reprezintă o investiție eficientă.
  2. Cravată/batistă – un accesoriu nelipsit la întâlnirile de business, dar și la evenimentele speciale din viața unui gentleman cravata reprezintă unul dintre cele mai elegante moduri de a completa o ținută. Alegeți  un model reprezentativ pentru sărbătorit, corespunzător cu personalitatea și gusturile acestuia și veți ieși cu siguranță în evidență. Batista este și ea un accesoriu important în situațiile în care un bărbat cu stil dorește să aibă un outfit perfect.
  3. O cămasă – un gentleman adevărat nu poate avea niciodată prea multe cămăși. Puteți alege un model custom-made, realizat după preferințele sărbătoritului, pe care se pot broda inițialele lui. 
  4. Șosete – un cadou personal, uneori subapreciat. Le purtăm zilnic și cu certitudine nu pot lipsi din garderoba unui gentleman. Așadar, dacă încă nu v-ați hotărât asupra darului potrivit, vă recomandăm să luați în considerare și o pereche de șosete premium, care să ofere confort și să fie în concordanță cu ținutele sărbătoritului.
  5. Butonii – nu putem vorbi despre o ținută de seară completă fără a avea în vedere și butonii, accesorii masculine apreciate pentru plusul de rafinament adus oricărei ținute. Aceștia reprezintă cadou ideal pentru domnii care vor să se remarce prin detalii elegante. Puteți găsi o varietate de modele de butoni pe regular.ro, accesând următorul link: https://www.regular.ro/butoni-camasa/
  6. Broșele – de sacou sau de guler, broșele reprezintă o declarație de stil inedită. Aceste accesorii masculine sunt disponibile într-o varietate de modele versatile. Puteți comanda un astfel de cadou unicat direct de pe site-ul Regular: https://www.regular.ro/brose-sacou/
  7. Ace de cravată – o cravată nu poate fi completă fără un accesoriu pe măsură. Având atât rol practic cât și estetic, acul de cravată rămâne o alegere sigură atunci când vine vorba despre cadoul unui bărbat cu stil: https://www.regular.ro/ace-cravata/

Acestea sunt principalele idei de cadouri pentru un gentleman, însă cu siguranță lista poate fi completată în funcție de preferințe. Dacă doriți să surprindeți o persoană dragă dumneavoastră cu un cadou minunat, vă invităm pe https://www.regular.ro/, un website dedicat bărbaților cu stil.

Înapoi la blog