LECȚIA DE STIL: BUTONII

LECȚIA DE STIL: BUTONII

Butonii te vor ajuta să dai un upgrade ținutei tale și să obții eleganța dorită. Aceste accesorii masculine au devenit populare tocmai datorită versatilității lor, dar mai ales pentru plusul de originalitate adus oricărei ținute. Dar care sunt elementele cu ajutorul cărora poți identifica o pereche de butoni bine realizați? 

FAȚA BUTONILOR

După cum știti, butonii sunt accesorii special concepute pentru a împodobi manșetele unei cămăși cu mânecă lungă. Aceștia sunt realizați dintr-o varietate de materiale, inclusiv piatră, sticlă, metal, pietre prețioase. Partea cea mai proeminentă a unui buton este, desigur, față. Aceasta poate varia de la o firmă lină, circulară sau cu o monogramă personalizată cu inițialele purtătorului. În cadrul varietății de accesorii REGULAR, vă puteți bucura de butoni cu un design unic și distractiv, care pune în evidență personalitatea purtătorului.

 

 

SPATELE BUTONILOR

  • Spate tip ,,coadă de balenă” – cu un design simplu, dar extrem de elegant, tipul acesta de butoni este popular nu doar pentru aspectul elegant, dar și pentru ușurința în utilizare și versatilitate. 

  • Spate tip cilindru – butonii de acest fel se bucură și ei de o popularitate crescută datorită aspectului interesant, fiind ideali pentru o ținută de seară, în care doriți să impresionați cu accesorii originale.

 

CÂND PURTĂM BUTONII

Cel mai ușor mod prin care vă puteți da seama că puteți purta butoni în cadrul unui eveniment este prin intermediul cămășii, întrucât există articole vestimentare realizate fără nasturi, special pentru ca purtătorul să folosească propriile accesorii. Ceea ce putem garanta este că aceste accesorii masculine se utilizează în extrem de multe ocazii, indiferent că vorbim de o întâlnire de business, de o zi obișnuită la muncă sau o gală la care urmează să participați. 

Chiar dacă butonii au fost asociați de-a lungul timpului cu evenimentele formale, s-a observat o tendință de a-i asocia și în ținutele mai puțin serioase, obținându-se astfel un look unic. Practic, butonii duc la un cu totul alt nivel orice cămășă, fiind în același timp potriviți și pentru evenimentele mai casual. Frumusețea butonilor constă astfel în versatilitatea lor și în plusul de eleganță adus oricărei ținute.

Vă invităm să descoperiți întreaga colecție de butoni REGULAR aici: https://www.regular.ro/butoni-camasa/

Înapoi la blog