Lecția de stil: Cum să porți un pin de rever

Lecția de stil: Cum să porți un pin de rever

Un costum oferă eleganță purtătorului, însă accesoriile sunt cele care fac diferența și care aduc plusul de prestanță pe care orice gentleman și-l dorește. Printre cele mai populare accesorii masculine se remarcă pinul de rever, disponibil într-o varietate de modele și culori.

Ce este un pin de rever?

În cazul în care vă întrebați ce este mai exact un pin de rever, acesta reprezintă un ac de dimensiuni mici care se poartă pe reverul unei haine. Rolul pinului de sacou este unul în general estetic, aducând o pată de culoare sau de distincție întregii ținute. Cu toate acestea, există domni care preferă să poarte astfel de accesorii pentru a se identifica în cadrul unei anumite organizații sau a fi asociați cu un proiect.

Cum se poartă un pin de rever

Pinul de rever se poartă în general pe partea stângă a hainei, întrucât efectul vizual este unul mult mai mare. În cazul în care luați în considerare purtarea mai multor pini de sacou în același timp, vă sfătuim să nu faceți acest lucru decât dacă este strict necesar întrucât un look clasic, curat, este mult mai elegant. Un pin de sacou bine ales ar trebui să fie suficient pentru a vă completa ținuta. Pinul de rever reprezintă un accesoriu versatil, care poate fi purtat cu ocazia mai multor evenimente. Cu toate acestea, asigurați-vă că cel ales de dumneavoastră este corespunzător pentru evenimentul la care veți participa. 

Pe https://www.regular.ro/brose-sacou/ vă stau la dispoziție o varietate de pini de sacou. Nu vă rămâne decât să îi găsiți pe cei potriviți personalității și gusturilor dumneavoastră!

Înapoi la blog