Despre Noi

Se spune că detaliile sunt cele care ne definesc și ne oferă unicitate, iar acest fapt nu poate fi demonstrat mai bine decât prin intermediul accesoriilor masculine, care nu doar că au rolul de a aduce un plus de originalitate oricărei ținute, dar scot în evidență personalitatea purtătorului. 

Ținând cont de aceste principii a apărut REGULAR, un concept destinat tuturor domnilor care doresc să să exprime prin accesorii inedite. Misiunea noastră? Să oferim fiecărui gentleman șansa de a găsi acel accesoriu masculin care să îl reprezinte și să îi completeze ținuta într-un mod ideal.

Curioși să aflați mai multe detalii?

În colecția de accesorii masculine REGULAR vă puteți bucura de o selecție variată de broșe pentru guler și sacou, butoni și ace de cravată, toate acestea fiind atent confecționate și selectate pentru clienții noștri. Indiferent că urmează să participați la un eveniment special sau pur și simplu sunteți adeptul stilului vestimentar business, cu siguranță produsele REGULAR sunt pe placul dumneavoastră.

Produsele REGULAR sunt mai mult decât niște simple accesorii. Fiecare dintre acestea transmite un mesaj, scoate la iveală o pasiune sau transmite subtil frânturi din personalitatea purtătorului. 

În cazul în care vă întrebați care sunt avantajele produselor REGULAR vă garantăm că veți avea parte de:

  • Livrare rapidă oriunde în România – știm cât de important este timpul dumneavoastră așa că ne asigurăm că produsele dorite vor ajunge cât mai curând prin pregătirea coletului și transmiterea către curier imediat ce comanda este procesată.
  • Consultanță – indiferent că aveți nevoie de un sfat sau că pur și simplu nu sunteți hotărât în privința accesoriilor masculine favorite, consultanții noștri vă stau la dispoziție online și telefonic pentru orice întrebare și nelămurire, fie ea în materie de fashion sau legată de specificațiile produsului.
  • Garanția calității accesoriilor – produsele arată exact ca în pozele de pe website-ul nostru, sunt realizate din materiale rezistente, astfel încât să le puteți purta în mai multe ocazii.
  • Varietate de produse – suntem în permanență la curent cu noile trenduri, dar ne mândrim și cu pasiunea pentru modelele clasice. În colecția REGULAR veți găsi cu siguranță modelul dorit indiferent de stilul favorit abordat.

Acestea fiind spuse, vă invităm să faceți parte din universul REGULAR și să vă accesorizați ținutele într-un mod original!